Eowith Tinúviel Vita Regala
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 29 Localizare : Iz Niremm Nothar Data de inscriere : 21/07/2008
Foaie de personaj Teritoriu: Elfi Galbeni: 40 galbeni
| Subiect: Serenity Golbin Lun Iul 21, 2008 4:35 pm | |
| Nume:Golbin Prenume:Serenity Culoare preferata:mov deschis Personalitate:amuzanta, ironica, cateodata retrasa, distanta:D ... Descriere fizica:parul roscat,ochii caprui migdalati Descriere totala:spontana, creativa,cateodata foarte curajoasa, altadata deloc..In general spune deschis ceea ce gandeste, ii pasa foarte mult de parerea celorlalti... Cam atat. Sper ca nu am gresit cu nimic, si abia astept sa fiu sortata.
Ultima editare efectuata de catre Serenity Golbin in Dum Noi 02, 2008 7:24 pm, editata de 1 ori | |
|
Mina Vita Regala
Numarul mesajelor : 101 Varsta : 41 Data de inscriere : 18/07/2008
Foaie de personaj Teritoriu: Oameni Galbeni: 40 galbeni
| Subiect: Re: Serenity Golbin Lun Iul 21, 2008 5:00 pm | |
| Pai....nu stiu exact unde sa fi... Esti Gnom-Elf,dar sa nu o iei in nume de rau,dar esti roscata,ca si gnomii,amuzanta ca si ei,dar in acelasi timp esti curajoasa,spontana si spui ce simti.... Dar cred ca cel mai bine,este sa fi la Elfi. Asa ca vei fi...Regina,prima pe taramul Elfilor;) Succes...!!!! | |
|
Eowith Tinúviel Vita Regala
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 29 Localizare : Iz Niremm Nothar Data de inscriere : 21/07/2008
Foaie de personaj Teritoriu: Elfi Galbeni: 40 galbeni
| Subiect: Re: Serenity Golbin Vin Iul 02, 2010 11:23 am | |
| Ah, cat de mult s-a schimbat personajul meu... Si nu stiu daca pot intradevar sa deschid un alt subiect la "Trimitere pe un teritoriu". Avand in vedere ca ramane neschimbat doar numele-care imi place enorm de mult.:X Serenity..:->
Stiu ca nu e prea corect sa ma 'sortez' inca o data, dar vreau sa o iau de la capat...alt story, alta infatisare, s.a.
In concluziee..:-w
INCHID THREADUL ACESTA, SI DESCHID ALTUL. MOTIVUL PENTRU CARE FAC ACEST LUCRU E MENTIONAT MAI SUS..:-? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Serenity Golbin | |
| |
|